Bastidors amb punt de creu

Dia 8 de 24 ideas para Navidad i em torna a tocar a mi! Us proposo de fer uns ornaments de punt de creu sobre bastidors de fusta.

Li haig de dedicar aquesta entrada a la meva mare, que és una artista fent punt de creu i m'ha ajudat a fer l'acabat del bastidor.


Per fer-los necessiteu poca cosa, bastidors, tela aida, fil i agulla, didal, agulles de cap i tisores. Per internet trobareu mil i un patrons de motius nadalencs, aquí us deixo el que he seguit jo.


Per començar heu de posar la roba ben tensada al bastidor i marcar el centre amb agulles de cap per situar el dibuix dins de l'espai.


Comenceu a brodar el dibuix amb punt de creu. Per fer-lo primer feu la línia a mig punt i torneu per fer la creu.Un cop finalitzat el dibuix retalleu tot el voltant de la roba sobrant, deixeu 1'5 cm aproximadament.Posem cola tèxtil a tot el voltant del bastidor i girem la roba per enganxar-la. Podem posar unes pinces per tal que la roba quedi ben enganxada.Ja esta! Podem posar-hi una cinta per penjar i tenim l'ornament llest per decorar.


1 comentari:

Gràcies pels comentaris!